Gitarr vuxen termin 2

Plats Södertälje

På Folkuniversitetet finns gitarrkurser för alla! Våra fortsättningskurser är för dig som vill lära dig att spela mer gitarr och utveckla din musikaliska ådra.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen vänder sig till dig som vill fortsätta att spela gitarr och har gått termin 1 nybörjare tidigare

Mål

Att kunna spela låtar med ackord och komp, att lära sig grundläggande tekniker samt att utveckla sin musikaliska förmåga.

Kursinnehåll

Vi arbetar med slagkomp, plockkomp, fingersättningar etc. Du kommer att lära dig de vanligaste gitarrackorden samt hur du tar alla ackord på en gitarr. Vi kommer att arbeta med rytmer och du lär dig även hur du läser noter och var tonerna ligger på gitarren. Vi spelar låtar från olika genrer, t ex pop och rock.

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under åtta veckors tid. Totalt 16 studietimmar. Gruppundervisning i liten grupp, max 8 deltagare. Kursuppehåll vecka 9.

Kursmaterial/Litteratur

Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Vilket material som används på kursen meddelas i kallelsen eller fakturan. Läraren använder sig också av extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande. Var god medtag egen gitarr.

Fortsättningsmöjligheter

Alla våra gitarrkurser erbjuder fortsättningsnivåer. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare. För dig som vill utveckla ditt gitarrspelande mer personligt så finns det individuella kurser där vi arbetar med de tekniker, stilar och låtar du är intresserad av.

Kursledare

Demian Andersen

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
09 feb 2022 - 06 apr 2022
On 19:10 - 20:40
Tillfällen
8
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1116058
Pris
1575 kr