Individuell undervisning Gitarr/Elbas

Plats Nyköping

Folkuniversitetet erbjuder individuell undervisning i gitarr. Det är ett alternativ som passar bra för dig som vill satsa mer intensivt på ditt musicerande under en termin.

Boka kursen nu

Kursupplägg och avgifter

Våra populära pedagoger är välutbildade och skräddarsyr kursen efter din nivå samt behov och önskemål - allt för att du ska utvecklas så mycket som möjligt under terminens gång.

Undervisningen pågår förslagsvis i 6 veckor och du väljer själv om lektionerna ska vara 30 eller 45 minuter långa. Priset för 30 minuters lektioner är 2475kr inkl moms och för 45 minuters lektioner 3750 kr inkl moms, upplagda på 6 gånger. Du kan efter ditt 4:e-5:e tillfälle boka in fler lektioner om så önskas. Utöver detta finns individuell undervisning i elgitarr, elbas, piano och sång. Delbetalning/avbetalning är möjlig för dig som deltagare. Detta väljer ni aktivt i samband med att betallänken skickas ut till er.

Anmälan

Anmälan görs till Hannele på telefon 08-550 949 35. Där bokar du in en tid som passar dig och din lärare och som du sedan har varje vecka under terminen. Observera att anmälan är bindande.

Kursledare

Jan Pettersson

Jan har hållit på med musik sedan 70-talet, dels genom att spela i olika typer av band och genom en folkhögskoleutbildning i jazz- och bluesimprovisation. Körsång har också varit en stor del av hans musikaliska resa.

– På folkhögskolan var det en helt ny värld som öppnade sig för mig. Musikteori i kombination med entusiastiska lärare visade vad man kunde göra med instrumenten, och hur harmonier och toner hängde ihop i ett system. När väl systemet och teorierna var inlärda så blev det så enkelt att börja improvisera och ha kul.

– Jag är ett levande bevis på att man inte behöver vara född med ett musikaliskt sinne för att spela ett instrument eller syssla med musik, allting handlar om att ha kul och ett brinnande intresse. Det handlar helt enkelt om att träna, öva, nöta, ligga i och ha kul.

– Mitt motto är; Musik = om det på något sätt skaver eller berör så är det musik.

Jan Pettersson, lärare i gitarr.

Har du frågor?

Kontakta Hannele Koski

hannele.koski@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Tillfällen
6
Plats
Fruängsgatan 22, 61131 Nyköping
Visa på karta
Studietimmar
6
Kurs-ID
1011551
Pris
2475 kr