Prova på - Akustisk Gitarr 8 -13 år

Plats Norrköping

Är du nyfiken på våra kurser i gitarr! Välkommen att prova på gratis! Här får du uppleva hur det är att gå på en kurs hos oss.

Boka kursen nu

Här får du en inblick i våra gitarr kurser. Gitarr finns på plats. Har du egen gitarr ta gärna med den. Du behöver inte några förkunskaper. Det är gratis att delta, men du behöver boka en plats på det tillfället du vill prova. Kom och ta en provlektion.

Erbjudande till dig som deltar på prova-på-dagen: Om du bokar en kurs på hemsidan den 27 augusti får du 10 % rabatt på kursavgiften. Koden får du i kallelsen till prova på tillfället.

Ledare:

Lars Månsson.

Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Lars Månsson

Jag har alltid känt en glädje och brinner för att undervisa deltagare inom musiken. Jag vill att de ska känna glädje när de spelar och samtidigt vill jag skapa inspiration för ett fortsatt intresse i livet.

Jag började spela gitarr 1984 på Kristinaskolan i Norrköping. Min lärare hette då Bertil Ingwaldson. Jag är klassisk skolad efter noter. Jag älskar att spela elgitarr med alla ljudeffekter som man kan använda. Jag spelar själv omkring 10 timmar i veckan på mina egna gitarrer. Man blir aldrig fullärd utan det finns alltid något nytt att lära sig.
Jag har undervisat på Folkuniversitetet i 20 år.

Lars Månsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
27 aug 2020 - 27 aug 2020
To 17:00 - 17:45
Tillfällen
1
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1078318
Pris
0 kr