Gitarr i liten grupp seniorer 50 år+

Plats Norrköping

Det här är en gitarrkurs för dig som är 50 år och uppåt, som är nybörjare eller har spelat lite innan. Vi musicerar i en liten grupp på max fem deltagare.

Boka kursen nu

• Att kunna spela enkla låtar med ackord och melodi
  • Att lära dig olika tekniker
  • Att utveckla din musikaliska förmåga

Under kursen får du lära känna ditt instrument och komma igång med grunderna:

• Fingersättning på gitarren
  • De enklaste ackorden
  • Olika komptekniker
  • Enklare melodispel

Arbetsformer

Vi arbetar i små grupper om fem deltagare för att kunna garantera god pedagogik och hög kvalitet på kursen. Huvuddelen av tiden läggs på praktisk övning med din gitarr. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter. Det är viktigt att man tränar på de olika momenten som man gått igenom på lektionen hemma.

Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Medtag egen gitarr till kursen.

Citat från tidigare deltagare

Janne har haft samma engagemang och entusiasm hela kursen igenom, och gjort det roligt att lära sig spela gitarr!

Jan Tellgren

Musiken har alltid funnits i mitt liv. Jag började spela gitarr vid 13-års ålder. I mina unga år har jag spelat mycket inom bandverksamheten.

Jag undervisar både barn/ungdomar och vuxna i grupp och håller även enskild undervisning. Jag är en pedagog ända ut i fingerspetsarna och brinner för lärandet. Jag har stort engagemang och entusiasm för eleverna som vill lära sig spela. Jag har lyckats med mitt lärarande när deltagaren ler lyckligt och visar upp sina kunskaper som den lärt sig.
Det är viktigt att man har roligt.

Mitt motto i livet har nog alltid varit "Problem är till för att lösa - på mitt sätt"

Jan Tellgren

Kontakta Kundtjänst Norrköping