Gitarr i liten grupp forts 9-13 år

Plats Norrköping

På Folkuniversitetet finns en gitarrkurs för alla. Här kan du mellan nio och tretton år lära dig spela gitarr i liten grupp.

Boka kursen nu

Målgrupp

Denna kurs är för dig som har spelat en termin eller längre. Du ska vara bekväm med de vanligaste gitarrackorden, lite olika komp och rytmer

Mål

Målet är att du ska lära dig spela enkla låtar med accord och komp, utveckla din musikaliska förmåga samtidigt som du har roligt.

• Fingersättning i melodi och ackord
  • Olika ackord
  • Olika komptekniker
  • Melodispel

Arbetsformer

Vi arbetar i små grupper om fem deltagare för att kunna garantera god pedagogik och hög kvalitet på kursen.
Huvuddelen av tiden läggs på praktisk övning med din gitarr. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter. Det är viktigt att man tränar på de olika momenten som man gått igenom på lektionen hemma

Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Medtag egen gitarr till kursen.

Fortsättningsmöjligheter

Individuell Undervisning – Du spelar enskilt med läraren helt efter din egen kunskapsnivå.

Citat från tidigare deltagare

'Janne har haft samma engagemang och entusiasm hela kursen igenom och gjort det roligt att lära sig spela gitarr'

Jan Tellgren

Musiken har alltid funnits i mitt liv. Jag började spela gitarr vid 13-års ålder. I mina unga år har jag spelat mycket inom bandverksamheten.

Jag undervisar både barn/ungdomar och vuxna i grupp och håller även enskild undervisning. Jag är en pedagog ända ut i fingerspetsarna och brinner för lärandet. Jag har stort engagemang och entusiasm för eleverna som vill lära sig spela. Jag har lyckats med mitt lärarande när deltagaren ler lyckligt och visar upp sina kunskaper som den lärt sig.
Det är viktigt att man har roligt.

Mitt motto i livet har nog alltid varit "Problem är till för att lösa - på mitt sätt"

Jan Tellgren

Kontakta Kundtjänst Norrköping