Gitarr i liten grupp nybörjare 20 år +

Plats Norrköping

Det här är en gitarrkurs för dig som vill lära dig spela enkla låtar och kompa dig själv eller andra. Vi spelar i liten grupp med max sex deltagare och utvecklar tillsammans vår musikaliska ådra.

Boka kursen nu


Mål

Målet är att du ska lära dig spela enkla låtar med ackord och komp samt utveckla din musikaliska förmåga samtidigt som du har roligt.


Kursinnehåll


• Fingersättning i melodi och ackord
• De enklaste ackorden
• Olika komptekniker
• Enklare melodispel


Arbetsformer

Vi arbetar i små grupper om fem deltagare för att kunna garantera god pedagogik och hög kvalitet på kursen. Huvuddelen av tiden läggs på praktisk övning med din gitarr. Genomgångar varvas med övningar och hemuppgifter. Det är viktigt att man tränar på de olika momenten som man gått igenom på lektionen hemma


Studiematerial

Studiematerial ingår i priset i form av notblad som läraren förser dig med. Han kan givetvis ge dig tips om lämpliga notböcker också.

Medtag egen gitarr till kursen.


Fortsättningsmöjligheter

För dig som vill fortsätta utveckla ditt gitarrspelande finns ett antal olika fortsättningsnivåer, både i grupp och enskild undervisning efter din kunskapsnivå.


Citat från tidigare deltagare "Janne har haft samma engagemang och entusiasm hela kursen igenom, och gjort det roligt att lära sig spela gitarr!"

Kursledare

Jan Tellgren

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
12 feb 2020 - 15 apr 2020
On 19:00 - 19:45
Tillfällen
10
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1046644
Pris
1500 kr