Fortsättningskurs /Klassisk och Elgitarr

Plats Norrköping

Nu vidareutveckar vi vår gitarrkurs i Norrköping som både innehåller klassiskt gitarr och elgitarr. Kursen riktar sig till dig som spelat minst en termin. Välkommen till Folkuniversitetet.

Boka kursen nu

Fortsättningskursen innehåller mer teknisk musik och termer.

Vi kommer kompa mer tillsammans och spela solo till musiken.

Vi fortsätter arbeta för att utveckla ett starkare självförtroende kring gitarrspelande och att förstå helheten.

Skolan har tre förstärkare och tre riktigt bra elgitarrer som vi turas om att spela på under lektionstid. Kursledare har med sig egna gitarrer som inte kan lånas hem mellan lektionerna. Tanken är man ska få prova att spela på en riktigt bra gitarr inför eventuellt eget inköp, då priset är högt.

Har man en egen elgitarr går det bra att ta med den om man så vill. Även om hemuppgifter är för elgitarr, går det bra att öva på en klasisk gitarr.

För att få ut det mesta av kursen, bör du träna minst 30 min per dag på ditt instrument

Kursledare

Lars Månsson

Jag har alltid känt en glädje och brinner för att undervisa deltagare inom musiken. Jag vill att de ska känna glädje när de spelar och samtidigt vill jag skapa inspiration för ett fortsatt intresse i livet.

Jag började spela gitarr 1984 på Kristinaskolan i Norrköping. Min lärare hette då Bertil Ingwaldson. Jag är klassisk skolad efter noter. Jag älskar att spela elgitarr med alla ljudeffekter som man kan använda. Jag spelar själv omkring 10 timmar i veckan på mina egna gitarrer. Man blir aldrig fullärd utan det finns alltid något nytt att lära sig.
Jag har undervisat på Folkuniversitetet i 20 år.

Lars Månsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
22 sep 2022 - 24 nov 2022
To 18:45 - 19:30
Tillfällen
10
Studietimmar
10
Kurs-ID
1137724
Pris
1700 kr