Gitarr (Fortsättning)

Plats Linköping

Här finns chans att utveckla din musikaliska och tekniska förmåga med akustisk gitarr. En fortsättningskurs för ungdomar och vuxna. Fortsätt utvecklas och inspireras i ditt gitarrspel i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Under kursen får du möjlighet att fördjupa dig i ditt gitarrspel, genom att spela mer avancerade stycken och kompa på olika sätt. Vi kommer gå igenom tekniker och hjälpa dig utveckla din musikaliska förmåga.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v. 44 (skollov).

Praktik och teori varvas, i mindre grupper där kursledaren har möjlighet att se till varje individs utveckling. Hemuppgifter ingår.

Målgrupp

Kursen vänder sig till vuxna och ungdomar från 16 år.

Förkunskap

Du behöver motsvarande minst 1-2 terminers förkunskap i gitarrspel.

Material

Du medtar egen gitarr. Du får även gärna ta med ett anteckningsblock och penna för eventuella noteringar. Kursledare går igenom övrigt material.

Kursledare

Leon Sandström

Leon har studerat vid Ingesunds musikhögskola och har därifrån med sig bland annat harmonilära, gehörslära och kompositionsmetodik. Han uppträder ibland som sologitarrist och komponerar gärna kammarmusik.

När det kommer till gitarrspel är Leon specialiserad på fingerplock och gitarrens grundläggande speltekniker. Han hoppas att han som kursledare lyckas fånga sina deltagares intresse och tror att han särskilt kan hjälpa dig som är nybörjare att bli mer fri i din utveckling.

Lärare på Folkuniversitetet i Linköping.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
08 sep 2022 - 17 nov 2022
To 18:20 - 19:05
Tillfällen
10
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1139553
Pris
1300 kr