Gitarr, vuxen (Nybörjare)

Plats Linköping

Här finns chansen att börja utveckla din musikaliska och tekniska förmåga med akustisk gitarr. En nybörjarkurs för alla vuxna. Perfekt för att upptäcka och komma igång med gitarrspel.

Boka reservplats

Innehåll

Under kursen får du möjlighet att lära dig spela låtar med ackord och du får prova olika sätt att kompa. Vi kommer gå igenom grundläggande tekniker och hjälpa dig utveckla din musikaliska förmåga.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v. 8 och v. 14 (skollov).

Praktik och teori varvas, i mindre grupper där kursledaren har möjlighet att se till varje individs utveckling. Hemuppgifter ingår.

Målgrupp

Kursen vänder sig till vuxna.

Förkunskap

Du behöver inte någon förkunskap.

Material

Du medtar egen gitarr. Du får även gärna ta med ett anteckningsblock och penna för eventuella noteringar. Kursledare går igenom övrigt material.

Kursledare

Leon har studerat vid Ingesunds musikhögskola och har därifrån med sig bland annat harmonilära, gehörslära och kompositionsmetodik. Han uppträder ibland som sologitarrist och komponerar gärna kammarmusik.

När det kommer till gitarrspel är Leon specialiserad på fingerplock och gitarrens grundläggande speltekniker. Han hoppas att han som kursledare lyckas fånga sina deltagares intresse och tror att han särskilt kan hjälpa dig som är nybörjare att bli mer fri i din utveckling.

Kursledare

Leon Sandström

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 feb 2021 - 11 maj 2021
Ti 18:20 - 19:05
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
12
Kurs-ID
1090903
Pris
1725 kr