Gitarr nybörjare barn 8-12 år

Plats Eskilstuna

På Folkuniversitetet finns gitarrkurser för alla! Gitarr nybörjare barn 8-12 år är för dig som vill börja lära dig spela gitarr och utveckla din musikaliska ådra.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Kursen riktar sig till dig som är mellan 8-12 år, inga förkunskaper behövs.

Mål

Att kunna spela låtar med ackord och komp, att förbättra grundtekniken samt att utveckla sin musikaliska förmåga.

Kursinnehåll

Vi arbetar med slagkomp, plockkomp, fingersättningar etc. Du kommer att lära dig de vanligaste gitarrackorden samt hur du tar alla ackord på en gitarr. Vi kommer att arbeta med rytmer. Vi spelar låtar från olika genrer, t ex pop och rock.

Kursupplägg

Kursen går en gång i veckan under åtta veckors tid. Totalt 8 studietimmar. Gruppundervisning i liten grupp, max 8 deltagare.

Litteratur/Material

Kurslitteratur ingår ej i kursavgiften. Vilket material som används på kursen meddelas i kallelsen eller fakturan. Läraren använder sig också av extramaterial för att göra undervisningen omväxlande och stimulerande. Var god medtag egen gitarr.

Fortsättningsmöjligheter

Alla våra gitarrkurser erbjuder fortsättningsnivåer. Vår ambition är att du skall få samma tid, lärare och lokal på din fortsättningskurs som du hade tidigare. För dig som vill utveckla ditt gitarrspelande mer personligt så finns det individuella kurser där vi arbetar med de tekniker, stilar och låtar du är intresserad av.

Kursledare

Joakim Hällnäs

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
05 sep 2022 - 24 okt 2022
Må 18:00 - 18:45
Tillfällen
8
Plats
Balstavägen 2, 63186 Eskilstuna
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1137634
Pris
1175 kr