Zumba

Plats Kristianstad

Dansa Zumba med oss i Kristianstad! Zumba baseras på konditionstränande, rytmisk dans. Människor i alla åldrar faller för de smittande rytmerna, de enkla dansrörelserna och de fantastiska resultaten!

Boka kursen nu

Kursinnehåll

Med inspiration från heta latinska rytmer som cumbia, salsa, samba, merengue, calypso och reggaeton skapas glödheta danssteg som gör det roligt att röra på sig, förbättra konditionen och förbränna kalorier!

Målgrupp

Kursen är anpassad för alla nivåer, oavsett tidigare erfarenheter. Det spelar ingen roll om du är kvinna eller man, stor eller liten, nybörjare eller van dansare - alla känner samma glädje i den pulshöjande och roliga dans som Zumba är!

Kursledare

Natalia Pianetti

"Alla kan känna glädje och energi som dansen kan ge. Jag vill få deltagarna att utvecklas så mycket som möjligt. Var och en kan hitta sitt sätt att dansa och göra det till sitt eget."

Natalia är utbildad dansare och koreograf vid Universidad Nacional de Arte i Buenos Aires. Sedan flera år tillbaka är hon även instruktör i Zumba, Zumba Kids och Global Yoga.

Hon har undervisat dans i mer än 20 år, i olika dansstilar och åldersgrupper, allt från balett, jazz, nutida dans, tango, zumba och dessutom yoga.

Natalia är född i Argentina och kommer från en konstnärlig familj. Hennes mamma var hennes första danslärare och dansstudion var hennes andra hem.
Hon har gjort turnéer med olika danskompanier och har varit med i reklamfilmer, eldshower och musikvideor som dansare och koreograf.

Alla kan känna glädje och energi som dansen ger. Dansen har blivit en träningsform under den senaste tiden och det beror på att det finns många positiva fördelar som dansen erbjuder, till exempel att förbättra kondition, smidighet och styrka. När man dansar använder man hela kroppen och detta bidrar till att koordinationen förbättras, man arbetar med sin hållning och dessutom frigör man spänningar som finns i kroppen.

Natalia Pianetti

Har du frågor?

Kontakta Donatella Prete

donatella.prete@folkuniversitetet.se

Tid
03 mar 2021 - 05 maj 2021
On 17:30 - 18:30
Tillfällen
10
Plats
Föreningsgatan 1, 29133 Kristianstad
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1088950
Pris
995 kr