HipHop F2 16+

Plats Umeå

Inom street/hiphop finns det många stilar. Våra kurser handlar mycket om teknik och om att hitta den rätta stilen för dig.

Boka reservplats
Har du alltid velat kunna dansa hiphop? Ta chansen nu! Att dansa hiphop och streetdance är kul och utmanande, och det är lätt att lära sig grunden! Hiphopen är explosiv, leker med rytmer och kännetecknas av en tung känsla och “down beat”. Lektionen är intensiv och innehåller både styrka- och koordinationsträning. Lektionerna börjar med en grundläggande uppvärmning, och sedan följer olika steg- och rörelsekombinationer i kortare och längre sekvenser. Hiphop är en blandning av stilar som t.e.x. locking, new school och old school. Du dansar oftast till HipHop och R&B musik, och varje lärare har sin personliga stil.

Mathias Pettersson-Sango

Det viktigaste för mig är att mina elever har roligt på mina klasser, där musik och rytm står i centrum. Dansen är för mig en nödvändighet och en frihet

Mathias är utbildad vid Åsa Folkhögskola och har därefter har undervisat runt om i Sverige. Han kommer undervisa hos oss i hip hop, locking och house.

Mathias Pettersson-Sango Balettakademien Umeå

Har du frågor?

Kontakta Malin Styrke

malin.styrke@folkuniversitetet.se

Tid
04 feb 2020 - 19 maj 2020
Ti 18:30 - 20:00
Tillfällen
14
Plats
Västra Norrlandsgatan 30, 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
28
Kurs-ID
1050390
Pris
1945 kr