Heels 16+ Int Open Cecilia Arbeus

Plats Stockholm

Utveckla din teknik, balans och elegans för att få fram snygga linjer när du dansar i höga klackar. Fokus läggs på de dansstilar som ses i musikvideos, mellanakter och öppningsnummer.

Vi blandar olika stilar som inom tekniker som commercial, jazz och street. Klassen startar med en teknisk uppvärmning och stretch. Under terminens gång lär vi in olika stegkombinationer och inspirerande koreografier. Musiken varierar mellan house, pop, electro och hiphop. Alla lärare undervisar i sin individuella stil.

Förkunskaper: Intermediate - minst två års förkunskaper. Kursen är för ungdomar från 16 år och vuxna.

Öppen klass: Till alla öppna klasser kan du använda Dansa-kortet, klippkort, drop in (betala på plats) eller anmäla dig för hela terminen. Bokade deltagare har företräde.

Cecilia Arbeus

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm