Commercial Hiphop 16+ Int. Open Julia Karlsson

Plats Stockholm

En fusion av olika dansstilar från Los Angeles, New York och London. Gemensamt kan de beskrivas som ”high energy” och ”sassy” och de hämtar inspiration från välpolerade musikvideos, stora scener och turnéer.

En expressiv kommersiell dansstil med inslag av olika jazzstilar som hämtar inspiration från nöjesbranschens internationella scener, musikvideos, turnéer, mellanakter och öppningsnummer. Vi övar in olika stegkombinationer och koreografier under terminens gång. Musiken varierar mellan pop, hiphop, electro och house. Alla lärare undervisar i sin individuella stil.

Förkunskaper: Intermediate - Minst två års förkunskaper. Kursen är för ungdomar från 16 år och vuxna.

Open: Till alla öppna klasser kan du använda Dansa-kortet, klippkort, drop in (betala på plats) eller anmäla dig för hela terminen. Bokade deltagare har företräde.

Julia Karlsson

Julia Karlsson kommer från Småland och är en dansare med bred bakgrund. Hon har senare år inriktat sig på streetdance och kommerciell hiphop vilket är hennes fokus just nu.

Julia har utbildat sig ett år här på Balettakademien och sedan två år på DiAmbra Danceeducation. Hon har deltagit i olika tävlingar och liveuppträdanden så som; Streetstar danceschoolchallenge, Skapa Dans, Polarpriset och Stockholm Pride.

”Mina klasser kan vara allt från full-out till ”flowiga” och lugnare. Vi kommer att ha kul och vibea tillsammans samtidigt som vi kommer utvecklas på både fysiska och psykiska nivåer. Kombos, diagonaler och andra övningar till sköna tunes är återkommande på mina klasser.”

Julia Karlsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm

balettakademien@folkuniversitetet.se

Tid
24 aug 2020 - 30 nov 2020
Må 17:00 - 18:30
Tillfällen
14
Studietimmar
28
Kurs-ID
1074348
Pris
2100 kr