Commercial Hiphop 16+ I/A Open Sofia Bergsten

Plats Stockholm

Vi blandar tydliga inslag av hiphop/street med ’sassy’ kroppsuttryck från Feminine Vibe. Fokus ligger på koreografi och utforska ditt personliga uttryck. Vi hämtar även inspiration från stilen ”commercial” från de allra senaste musikvideorna världen över.

Stilen ses ofta i musikvideos och i turnéer med internationella artister. Under terminens gång kommer vi att öva in olika stegkombinationer och koreografier. Musiken varierar mellan pop, hiphop, electro och house. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och sätter sin egen prägel på koreografierna och på vilken musik som används.

Förkunskaper: Intermediate/Advanced. Minst 3 års förkunskaper. För ungdomar och vuxna från 16 år.

Öppen klass: Till alla öppna klasser kan du använda Dansa-kortet, klippkort, drop in (betala på plats) eller anmäla dig för hela terminen. Bokade deltagare har företräde.

Sofia Bergsten

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm