EARLY SUMMER: Choreo class/Streetjazz 13+ Int/Adv OPEN med Kim Pastor

Plats Stockholm

Kickstarta sommaren med en Choreo-class med en av melodifestivalens husdansare Kim Pastor!

Boka nu

Vi börjar klassen med en rejäl klassisk uppvärmning som innefattar isolations, styrka och stretch följt av jazzfunkiga diagonaler och stegkombinationer över golvet. Därefter börjas det pang på med koreografi! Vi jobbar grundligt med samma koreografi så att ni verkligen hinner förstå och jobba med materialet. Men detta kan också vara beroende på grupp. Ibland kan Kim också få feeling och vilja spexa till det och köra lite performance övningar.

Kim Pastor är en kvinnlig professionell yrkesdansare från Stockholm, utbildad på House of Shapes fyraåriga dansutbildning. Hennes huvudsakliga stilar är Commercial/Hip Hop, jazz och heels. Kim har fram tills idag medverkat i en rad olika produktioner, samt uppträtt i flertalet TV- program och platformer runt om i Sverige. Senast har ni antagligen sett henne som husdansare i Melodifestivalen, samt en hel del bakom artister som Zara Larsson, Darin, Danny m.fl. Kim är också en av grundarna till ”The Sugar Collective”, en all-Female dansagentur.

”Dans är mitt absolut bästa lyckopiller och just denna glädje och passion vill jag föra vidare till mina elever. Detta genom att hålla i både energifyllda men även utmanande klasser för att du ska kunna utvecklas. 
Jag älskar att pusha mina elever till sitt yttersta och utmana dom både musikaliskt och dansmässigt. Du kan räkna med ett högt tempo och en hel del koreografi. Självklart ska vi ha så kul vi bara kan och mitt mål är att alla går ut från klassen med mycket glädje och SASS!! ”

Förkunskaper: Intermediate/ advanced - minst två till tre års förkunskaper. Kursen är för ungdomar från 13 år och vuxna.

If you want to try out several different classes and techniques - BA Summer Dansa-kort is perfect for you! Read more here: BA Summer Dansa-kortPlease note that our regular Dansa Kort and klippkort are not valid during BA Summer (week 22-33).

 

Kursledare

Kim Pastor

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Kursperiod
27 maj 2024 - 30 maj 2024
Måndag, Tisdag, Onsdag, Torsdag
Antal tillfällen
4
Första tillfället
mån 27 maj 2024 kl 18:30-20:00
  • tis 28 maj 2024 kl 18:30 - 20:00
  • ons 29 maj 2024 kl 18:30 - 20:00
  • tor 30 maj 2024 kl 18:30 - 20:00
Plats
Birger Jarlsgatan 70, 11420 STOCKHOLM
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
115955
Pris
1050 kr