Hiphop & Choreo 16+ Int Julia/Shana

Plats Stockholm

På dessa klasser undervisas en del hiphop dansteknik och koreografier. Koreografierna är till stor del hiphop inspirerade men ordet koreografi öppnar upp för fler möjligheter och kan vara gränsöverskridande både i stil och genre

Boka reservplats

På dessa klasser undervisas en del hiphop dansteknik som: grooves, party/social dances, footwork, stegkombinationer och diverse relaterade teknik övningar.
När det kommer till "choreo" dvs koreografi delen så är den till stor del hiphop inspirerad koreografi men ordet koreografi öppnar upp för fler möjligheter och kan vara gränsöverskridande både i stil och genrer.
Dessa koreografier kan alltså ha inslag av många andra dansstilar helt utefter pedagogens personliga kunskap, levda erfarenhet, influenser, tycke och smak och inspiration. Även musikvalet kan variera.

Förkunskaper: Intermediate Minst 3 års förkunskaper. För ungdomar och vuxna från 16 år.

Kursledare

Julia Karlsson

Julia Karlsson kommer från Småland och är en dansare med bred bakgrund. Hon har senare år riktat sig in på diverse dansformer med fokus på foundation, grooves och hiphopinspirerade koreografier.

Julia har utbildat sig ett år här på Balettakademien och sedan två år på DiAmbra Danceeducation. Hon har deltagit i olika tävlingar och liveuppträdanden så som; Streetstar danceschoolchallenge, Skapa Dans, Polarpriset och Stockholm Pride.

”Mina klasser kan vara allt från full-out till ”flowiga” och lugnare. Vi kommer att ha kul och vibea tillsammans samtidigt som vi kommer utvecklas på både fysiska och psykiska nivåer. Kombos, diagonaler och andra övningar till sköna tunes är återkommande på mina klasser.”

Julia Karlsson

Shana Dara Ibrahim

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm

balettakademien@folkuniversitetet.se

Tid
24 jan 2022 - 16 maj 2022
Må 18:35 - 20:05
Tillfällen
14
Studietimmar
28
Kurs-ID
1117814
Pris
2800 kr