Hiphop Battle N 10-15 år

Plats Södertälje

Den här kursen är till dig som älskar att dansa hiphop! Här kan du bredda dina kunskaper eller lära dig grunderna inom hiphopens olika stilar. Vi kommer dansa och utrycka oss mot varandra så räkna med mycket skratt.

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen?

Deltagarna behöver inte ha några förkunskaper utan vi börjar från noll och jobbar uppåt.

Kursinnehåll

Den här kursen är skräddarsydd för dig som älskar att dansa hiphop och vill bredda dina kunskaper och lära dig grunderna inom hiphopens olika stilar. Den här kursen kommer var väldigt social då vi kommer dansa och utrycka oss mot varandra så räkna med mycket skratt. Vi dansar Popping, Locking, Breaking, House och Old/new School, improvisation samt tränar Battle tänk.

Målet med kursen är att deltagarna ska få kunskap inom de olika hiphop-stilarna, improvisation och battle tänk men också såklart att vi ska ha roligt.

Kursupplägg

Undervisningen sker genom att kursledaren lär ut steg och grooves och deltagarna härmar. Sedan kommer vi att träna mycket i par o dansa med och mot varandra

Om läraren

Jesse Puranen kommer från Västerås och har dansat sedan barnsben allt från balett till Street. Jesse har bland annat dansat Jazz och modernt i cirka 5 år och balett i 4år. Han har tävlat i Streetdance i många år och var bland annat i den högst klasen i Sverige. Jesse har även tävlat i modern dans.

Jesse gick till att börja med Carlforska gymnasiet med inriktning estet - dans för att sedan fortsätta att utbilda sig på balettakademin ettårig danslinje. Nu till hösten ska Jesse fortsätta utbilda sig på Scandinavian Dance Academy och deras utbildning (SDE).

Kursledare

Jesse Puranen

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
11 feb 2022
Fr 16:15 - 17:15
Tillfällen
10
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
13
Kurs-ID
1120273
Pris
1550 kr