Prova på Commercial Hiphop, för vuxna och ungdomar

Plats Linköping

Välkommen till ett gratis tillfälle att prova på Commercial Hiphop. Du ges utrymme att hitta ditt eget uttryck, med en lättsam ingång som gör det enklare att släppa loss.

Boka kursen nu

Innehåll

Stilen Commercial ses ofta i musikvideos och i turnéer med internationella artister. Få en blandning av moment som koreografi, akrobatik, teknik, balans och attityd. Vi kommer lägga stor vikt vid att ta till vara på lusten och energin att utmana sig själv. Allt med tyngden och känslan Hiphop kräver.

För vuxna ungdomar från 16 år och uppåt. Ingen förkunskap behövs.

Information om Covid-19:
Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten

.

Filippa Dahlgren

Filippa Dahlgren har mångårig danserfarenhet och har utbildat sig i dans genom folkhögskola och kurser både på Folkuniversitetet och Kulturskolan. Hon har också dansat och tagit klasser i både LA och New York.

Filippa fixar många stilar, allt från balett till hiphop, och slänger ofta in lite olika stilar i sina kurser.

Filippa har undervisat hos oss på Folkuniversitetets dansstudio sedan 2015 och haft grupper i alla åldrar. På sina klasser lär Filippa dig som deltagare att komma ut från din "comfort zone" och att våga prova.

Filippa Dahlgren

Kontakta Kundtjänst i Linköping