Commercial Street (M/A) - kortkurs

Plats Linköping

Lärare Ana Garcia Diego blandar inslag av Street med kroppsuttryck och känsla inspirerad av musikvideos och de stora scenerna. Här dansar vi Commercial Street med fokus på teknik, koreografi och utforska sitt personliga uttryck.

Boka kursen nu

Innehåll

Stilen Commercial ses ofta i musikvideos och i turnéer med internationella artister. Dansen kan vara både hård och mjuk, beroende på vilken tolkning man gör av musiken. Detta blir en spännande utmaning för dig som har en mycket god grund i exempelvis Street eller Hiphop och erfarenhet av stilen Commercial sedan tidigare.
Observera att kursen ges på engelska.

Kursupplägg

Kursen ges som kortkurs under 6 tillfällen. Under terminen kommer vi arbeta med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar utifrån sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Detta sätter en unik prägel på kursen genom valet av koreografi och musik.

Målgrupp

Kursen riktar sig till vuxna och ungdomar från 16 år och uppåt.

Förkunskaper

Kursen hålls på Mellannivå/Avancerad (M/A).

Goda tekniska förkunskaper och motsvarande minst 5-7 terminers erfarenhet inom vald dansstil krävs. Vi lär oss avancerad dansteknik och arbetar med personlig stil. Större utmaningar med högt tempo och siktet inställt på nästa nivå.

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor. Låt dig gärna inspireras inför terminen av ” Get it out me - Ana García Diego choreography” på YouTube.

Kursledare

Ana Garcia Diego

Under mer än 10 år har Ana arbetat som dansare runt om i Europa och USA.

”I love what I do, and I teach with passion!”, säger hon och kan inte föreställa sig ett liv utan dans. ”I would not be me without dance”.

Anas mål är alltid att ge sina elever mer frihet, fysisk och mental, att uttrycka sig själva genom den fantastiska konst som är dans.

Ana Garcia Diego

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
07 sep 2022 - 12 okt 2022
On 18:30 - 19:45
Tillfällen
6
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1137731
Pris
1125 kr