Prova på Street, för barn och ungdomar

Plats Linköping

Välkommen till ett gratis tillfälle att prova på Street! Testa en stil med mycket energi och glädje och se om det passar dig. Glöm inte att anmäla dig innan. Kursen ges av Folkuniversitetet i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Street är samlingsnamnet på en rad danstilar fyllda av energi och attityd. Vi jobbar med bland annat hiphop, popping, locking, breaking samt nyare stilar som typer av New School och Commercial. Vi har stort fokus på rytm och att hitta känslan i musiken.

Målgrupp

För barn och ungdomar från 6 år och uppåt. Ingen förkunskap behövs.

Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.


Erbjudande till dig som deltar på prova-på-dagen: Du får 10% på kursavgiften om du bokar en eller flera höstkurser under vecka 4. Boka din kurs på vår hemsida. Koden får du i din kallelse. Rabatten gäller endast nybokningar på kurser i Östergötland.


Hoppas vi ses!

Kursledare

Hanna Wennström

Hanna Wennström började dansa redan som femåring och dansat sedan dess. Efter att ha testat olika stilar fastnade hon för street och hiphop. Som danslärare vill Hanna föra vidare den dansglädje som hon själv känt hela livet.

"Det bästa med dansen för mig är det utrymme som öppnar upp för eget uttryck. Det ger alla en säker plats att få vara exakt som man är och uttrycka sig exakt som man vill. Det är därför viktigt för mig att det på mina danslektioner är ett öppet klimat där alla respekterar varandra så att vi tillsammans kan utvecklas och dela dansglädjen."

Hanna Wennström undervisar i street, hiphop för barn på Dansstudion i Linköping

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
27 jan 2022 - 27 jan 2022
To 17:00 - 17:45
Tillfällen
1
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1130110
Pris
0 kr