Street 16+ (M/A)

Plats Linköping

Vill du utvecklas inom street i en tight grupp på högre nivå? Lovisa utmanar dig som dansat länge med mer avancerade koreografier och fokus på detaljer.

Boka kursen nu

Innehåll

Denna grupp riktar sig till dig som vill utvecklas i högt tempo tillsammans med andra som också strävar framåt. Vi kommer jobba mycket med våra uttryck i dansen, både enskilt men också som grupp. Fokus kommer även att ligga på detaljer, scenkänsla och att hitta det lilla extra. Kursen kommer innehålla utmaningar, personlighet och massor av dansglädje!

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v. 8 och v. 14 (skollov).

Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en prägel på koreografierna och på vilken musik som används som är unik för varje kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig från 16 år och uppåt.

Förkunskaper

Kursen hålls på Mellannivå/Avancerad (M/A).

Goda tekniska förkunskaper och motsvarande minst 5-7 terminers erfarenhet inom vald dansstil krävs. Vi lär oss avancerad dansteknik och arbetar med personlig stil. Större utmaningar med högt tempo och siktet inställt på nästa nivå.

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor.

Kursledare

Lovisa Elfving

Lovisa har själv dansat på Folkuniversitetets dansstudio. Hon utvecklades snabbt inom dansen för att sedan börja undervisa.

För Lovisa är peppning och positiv feedback A och O. Det viktigaste för henne är att alla ska komma till danssalen och känna att det är en accepterande miljö, där man vågar testa nya saker och utmana sig själv. Huvudsaken är ändå att man kommer dit och vill ha kul! På Lovisas klasser kan man räkna med fart och fläkt, att få showa loss och det är mycket energi. 

Lovisa Elfving, lärare Dansstudion i Linköping.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
14 feb 2021 - 16 maj 2021
Sö 16:30 - 18:00
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1086843
Pris
1575 kr