Commercial Street 9-12 år (F)

Plats Linköping

Lärare Ana Garcia Diego blandar tydliga inslag av Street med kroppsuttryck och känsla vi känner igen från musikvideos världen över.

Boka kursen nu

Innehåll

Stilen Commercial ses ofta i musikvideos och i turnéer med internationella artister. En rolig fortsättning för dig som har en grund i exempelvis Street eller Hiphop. Stilen kan vara både hård och mjuk, beroende på vilken tolkning vi gör av musiken.
Observera att kursen ges på engelska.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v.8 och v.14 (skollov).

Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en prägel på koreografierna och på vilken musik som används som är unik för varje kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 9-12 år.

Förkunskaper

Kursen hålls på fortsättningsnivå (F).

Grundläggande förkunskaper i teknik och motsvarande 3-4 terminers erfarenhet inom vald dansstil krävs. Vi jobbar med fördjupad dansteknik och kroppsförståelse, med inspiration och utveckling

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor, strumpor med halkskydd eller barfota. Låt dig gärna inspireras inför terminen av ”Something in the way you move - Ana García Diego choreography” på YouTube.

Medverkande

Ana Garcia Diego

Under mer än 10 år har Ana arbetat som dansare runt om i Europa och USA.

”I love what I do, and I teach with passion!”, säger hon och kan inte föreställa sig ett liv utan dans. ”I would not be me without dance”.

Anas mål är alltid att ge sina elever mer frihet, fysisk och mental, att uttrycka sig själva genom den fantastiska konst som är dans.

Ana Garcia Diego

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 feb 2021 - 11 maj 2021
Ti 16:15 - 17:15
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1086739
Pris
1200 kr