Commercial Hiphop 16+ Int Open Louise S/Hugo Z

Plats Stockholm

En fusion av olika dansstilar från Los Angeles, New York och London. Gemensamt kan de beskrivas som ”high energy” och ”sassy” och de hämtar inspiration från välpolerade musikvideos, stora scener och turnéer.

En expressiv kommersiell dansstil med inslag av olika jazzstilar som hämtar inspiration från nöjesbranschens internationella scener, musikvideos, turnéer, mellanakter och öppningsnummer. Vi övar in olika stegkombinationer och koreografier under terminens gång. Musiken varierar mellan pop, hiphop, electro och house. Alla lärare undervisar i sin individuella stil.

Kursen leds av två lärare, Louise Schander och Hugo Zedendahl enligt nedan:

• V. 4-5 - Louise
  • V. 6 - Hugo
  • V. 7-8- Louise
  • V. 10-11 - Hugo
  • V. 12-13 - Louise
  • V. 14 - Hugo
  • V. 16-17 - Louise
  • V. 18 - Hugo
  • V. 19-20 - Louise

Förkunskaper: Intermediate - minst två års förkunskaper. Kursen är för ungdomar från 16 år och vuxna.

Öppen klass: Till alla öppna klasser kan du använda Dansa-kortet, klippkort, drop in (betala på plats) eller anmäla dig för hela terminen. Bokade deltagare har företräde.

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm

balettakademien@folkuniversitetet.se