Afrobeat 13+ Beginner Open Sabina Boman

Plats Stockholm

Inom street/hiphop finns det många stilar. Våra kurser handlar mycket om teknik och om att hitta den rätta stilen för dig.

Afrobeat är ett brett begrepp för ”populär musik” från Afrika det är nigerianska influenser som dominerar men alla länder på kontinenten bidrar. Musiken är ofta elektronisk musik blandad med inhemska rytmer, hiphop, R&B, funk, house och EDM Danserna är likaså från hela afrikanska kontinenten där tradition möter nya trender. När ett steg trendar sprids det över hela världen blixtsnabbt då afrobeat numer är ett internationellt fenomen ingen kan förbise, det kommer nya steg o trender hela tiden som adderas i denna paraplyterm men några exempel på steg som utförs i afrobeat kan vara steg som ”shaku shaku”, ”gwarra gwarra” eller ”pilolo”.

Förkunskaper: Beginner - Inga förkunskaper krävs. Kursen är för ungdomar från 13 år och vuxna.

Öppen klass: Till alla öppna klasser kan du använda Dansa-kortet, klippkort, drop in (betala på plats) eller anmäla dig för hela terminen. Bokade deltagare har företräde.

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm

balettakademien@folkuniversitetet.se