African Urban Dance 13+ All lev Open Recheal

Plats Stockholm

Här får du möjlighet att utforska en rad olika dansstilar som afrobeat, street, dancehall blandat med olika traditionella afrikanska influenser och massvis av härlig energi!

Dansstilen är kraftfull och rytmisk. Med lustfylld energi arbetar vi genom hela kroppen med fokus på rygg, svank och höfter. Vi övar kondition, koordination och styrka. Vi lägger även stor vikt på att utveckla ditt personliga uttryck i olika danssteg och koreografier som vi övar på under terminens gång. Musiken varierar mellan traditionell afrikansk musik, jamaicansk musik, pop och kommersiell club/hiphop.

Förkunskaper: Passar alla, med eller utan förkunskaper. Kursen är för ungdomar från 13 år och vuxna.

Öppen klass: Till alla öppna klasser kan du använda Dansa-kortet, klippkort, drop in (betala på plats) eller anmäla dig för hela terminen. Bokade deltagare har företräde.

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm

balettakademien@folkuniversitetet.se