Dans 60+ Fortsättar nivå Digitalt

Plats Umeå

Dans är en form av fysisk aktivitet som gör oss friskare, piggare, starkare och gladare. Vi jobbar med koordination, rytm och rörelseglädje. Kursen ges digital.

Boka kursen nu
Dans 60+ digitalt

Dans är en form av fysisk aktivitet som gör oss både friskare, piggare, starkare och gladare. Dans 60+ digitalt, en kurs för dig som behöver hålla social distans men ändå vill hitta ett sätt att utmana dig både till kropp och sinne. Kursen ges på fortsättar nivå.
Via Zoom träffas ni och en danspedagog digitalt. Länkar skickas till varje anmäld deltagare av pedagogen. Dator: Du behöver bara klicka på länken . Padda/mobil: Om du använder padda (Ipad, platta) eller mobilen så behöver du ladda ner en Zoom app. Klicka sedan på den skickade länken.

Sandra Ingberg

För mig är det lika viktigt att kunna lära sig någon annans rörelser, som att skapa och improvisera fram egna. Jag vill inspirera mina elever till att vilja lära sig mer. Under mina klasser vill jag dansa, svettas och skratta ihop

Jag är utbildad danspedagog från Dans och Cirkushögskolan i Stockholm med jazz som huvudämne. Utöver min utbildning har jag dansat mycket salsa och västafrikansk dans. Rytm och musikalitet är viktigt för mig och även vilket uttryck man använder. Teknik är en självklar del av mina klasser, både personlig feedback och frihet för egna tolkningar utlovas. En lekfull pedagogik leder till glada, svettiga och rytmiska klasser.

Jag har lång erfarenhet av att undervisa och har haft elever mellan 2-80 års ålder. Jag har tidigare jobbat på bland annat Marikas Dans och Modestudio, Lasse Kühlers dansskola, Dud i Katrineholm och Umeå dansskola. Är en del av Abrovink danskompani.

Balettakademien Umeå - Sandra Ingberg

Har du frågor?

Kontakta Jenny Sjöberg

jenny.sjoberg@folkuniversitetet.se

Tid
24 sep 2020 - 22 okt 2020
To 15:00 - 16:00
Tillfällen
5
Studietimmar
5
Kurs-ID
1082311
Pris
225 kr