Prova På - Sång

Plats Södertälje

Vill du utforska och utveckla din unika röst? Med andningsövningar, avslappning, lekfulla rösttekniker och kroppsövningar får du hjälp att hitta din egen röst.

Boka kursen nu
Vi planerar att genomföra ett prova på pass i våra lokaler som vanligt i sång våren 2021, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Prova på-lektionen är kostnadsfri, Prova-på lektionen är för de som är intresserade av individuell undervisning.

Kursinnehåll

Under ledning av Hugo Lindmark får ni privatundervisning och får lära er att gestalta olika känslor samt improvisera via sångröst och ljud. Du får även tillfälle att öva på och leva dig in i enkla sånger, träna tal/texter!

Vi erbjuder prova på pass i sång en och en. Vi kommer att ha två pass den 26 jan. Mellan Kl 12:15-12:45 och kl 16:10-16:30. Skriv i meddelande rutan vilken av tiderna som passar dig bäst, om det är fler som är intresserade av ett gratis prova på pass samma tid kommer den tiden att splittras på flera deltagare. Ingen drop in, föranmälan krävs!

Kursledare

Hugo Lindmark

Hugo Lindmark undervisar i låtskrivande, körsång och individuell sång på Folkuniversitetet i Södertälje.

Hugo är utbildad på Musikhögskolan i Örebro och arbetar till vardags som frilansande musiker, låtskrivare, producent och kompositör. Han driver också indieskivbolaget Enstöring Music och har grundat sångarförmedlingen Sångbara Sångförmedling.

2018 producerade han artisterna Joss Ture och Clara Sjöbergs respektive debutalbum, och skrev musiken till musikalen Kejsarinnans nya kläder som spelades under hösten i Malmö. Hugos brinner särskilt för låtskrivande och den mänskliga röstens förmåga.

 

Hugo Lindmark

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
26 jan 2021 - 26 jan 2021
Ti 12:15 - 12:45
Ti 16:10 - 16:30
Tillfällen
1
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1095522
Pris
0 kr