Dansläger KVÄLL, 16-20 år (M)

Plats Linköping

Häng med på Folkuniversitetets årliga dansläger! Fem kvällar i augusti fulla med dansutmaningar på hög nivå och nya vänner. Här bokar du som är 16-20 år din plats.

Boka kursen nu

Välkommen till vår dansstudio

Folkuniversitets Dansläger KVÄLL innehåller inte några övernattningar. Men kvällstid bjuder vi här in dig 13-20 år med mycket danserfarenhet och kunskap till utmaning och utvecklande med massor av dans, under några härligt kvällar med högt tempo. Du kommer få fokusera på dansstilar inom Street/Hiphop och Commercial. Tillsammans med våra danslärare kommer du öva teknik, diagonaler och stegkombinationer.

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Detta innebär att vi i år kommer att anpassa gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra, att det inte blir några gemensamma samlingar för hela lägret och att vi tyvärr inte kommer kunna ha någon föreställning som avslutning på lägret.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Vårt mål och förhoppning med Dansläger KVÄLL är att du ska få komma för att träffa nya vänner med samma intresse för dans och utvecklas mot högre nivåer tillsammans med din grupp.

Lägret upplägg

Dansläger KVÄLL består i år av två grupper där du bokar din plats utifrån ålder. Grupperna kommer växelvis dansa med två av våra danslärare och träffas ca kl. 17:00-20:00. Tiderna är ungefärliga!

Den här gruppen är för dig som är 16-20 år.

Vårt Dansläger KVÄLL består av 2 grupper med deltagare 13-20 år.

Undervisningen hålls på Mellannivå (M).

Goda tekniska förkunskaper och stor erfarenhet inom dans krävs. Vi lär oss avancerad dansteknik och arbetar med personlig stil. Större och fler utmaningar med högt tempo. .

Kalle Eriksson

För Kalle är det en självklarhet att alla kan lära sig dansa. ”Det är en färdighet som kan övas upp genom tid och repetition, och inget man föds med”, säger Kalle.

Själv inspireras han ständigt av sina deltagare, som får honom att utvecklas både som dansare och pedagog. Kalle influeras ofta av olika musikstilar och tycker om att arbeta med koreografi och styrka. Du kan följa hans arbete i dansstudion på Instagram, som @karloskarerik.

Kalle Eriksson

Kontakta Kundtjänst i Linköping