Dansläger DAG, 13 år (F)

Plats Linköping

Häng med på Folkuniversitetets årliga dansläger! Fem dagar i augusti fulla med dansglädje och nya vänner. Här bokar du som är 13 år din plats.

Boka kursen nu

Välkommen till Dansstudion

Folkuniversitets Dansläger DAG innehåller inte några övernattningar. Men dagtid bjuder vi här in dig 11-15 år med grundläggande danskunskap till inspiration och utvecklande med massor av dans, under några härligt intensiva dagar. Du kommer få prova flera olika stilar så som bland annat Street/Hiphop, Jazz och Modern dans.

Tillsammans med våra danslärare kommer du öva teknik, diagonaler och stegkombinationer.

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Detta innebär att vi i år kommer att anpassa gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra, att det inte blir några gemensamma samlingar för hela lägret och att vi tyvärr inte kommer kunna ha någon föreställning som avslutning på lägret. Lunchtiderna kommer att anpassas så att grupperna äter lunch vid olika tider.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Observera att det inte serveras lunch eller mellanmål. Du tar själv med dig matlåda, dryck och mellanmål. Micro och kylskåp finns. Mat innehållande nötter eller jordnötter får ej medtas.

Vårt mål och förhoppning med Dansläger DAG är att du ska få komma för att träffa nya vänner med samma intresse för dans och få prova flera av de dansstilar vi erbjuder i vår dansstudio.

Lägret upplägg

Dansläger DAG består i år av tre grupper där du bokar din plats utifrån ålder. Grupperna kommer växelvis dansa med tre av våra danslärare och träffas ca kl. 9:00-16:00. Vi har en timmes paus för lunch. Tiderna är ungefärliga!

Den här gruppen är för dig som är 13 år.

Danslägret dagtid består av tre grupper med deltagare 11-15 år.

Undervisning hålls på Fortsättningsnivå (F).

Grundläggande förkunskaper i teknik och viss erfarenhet inom dans är bra att ha. Vi jobbar med dansteknik och kroppsförståelse, inspiration och utveckling.

Lovisa Elfving

Kontakta Kundtjänst i Linköping