Sommarworkshops: Feminine Vibe Filippa Dahlgren

Plats Linköping

Under vecka 32 kan du gå 3 workshops för olika ledare i Dansstudion! På Filippas workshop ligger fokus på koreografi med självklar attityd, scenkänsla och din egen stil.

Boka kursen nu

Innehåll

Feminine Vibe utgår ifrån stilen Commercial och kan även ha inslag av street och jazz. Stilen ses ofta i musikvideos och i turnéer med internationella artister. Det är en stil där varje steg fylls med personlighet och ”sassiness”. Dansen är livfull, busig, fräck och kaxig. Musiken varierar mellan pop, hiphop, electro och house.

Målgrupp

För ungdomar och vuxna från 15 år. Det är bra om du har dansat en del tidigare för att kunna tillgodogöra dig workshopen.

Detta är en av 3 härliga workshops under vecka 32. Du missar väl inte de andra!

Kursledare

Filippa Dahlgren

Filippa Dahlgren har mångårig danserfarenhet och har utbildat sig i dans genom folkhögskola och kurser både på Folkuniversitetet och Kulturskolan. Hon har också dansat och tagit klasser i både LA och New York.

Filippa fixar många stilar, allt från balett till hiphop, och slänger ofta in lite olika stilar i sina kurser.

Filippa har undervisat hos oss på Folkuniversitetets dansstudio sedan 2015 och haft grupper i alla åldrar. På sina klasser lär Filippa dig som deltagare att komma ut från din "comfort zone" och att våga prova.

Filippa Dahlgren, lärare Dansstudion i Linköping

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
10 aug 2022 - 10 aug 2022
On 17:00 - 19:00
Tillfällen
1
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1135461
Pris
150 kr