Dansläger DAG, 13-14 år (F)

Plats Linköping

Häng med på Folkuniversitetet i Linköpings årliga dansläger i sommar! Fem dagar i augusti fulla med dansglädje och nya vänner. Här bokar du som är 13-14 år din plats.

Boka kursen nu

Välkommen till Dansstudion

Folkuniversitets Dansläger DAG innehåller inte några övernattningar. Men dagtid bjuder vi här in dig 11-15 år med grundläggande danskunskap till massor av dans, under några härligt intensiva dagar. Du kommer få prova flera olika stilar under veckan tillsammans med våra dansledare.

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Detta innebär att vi i år kommer att anpassa gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra och att det inte blir några gemensamma samlingar för hela lägret. Istället för avslutande föreställning kommer vi att skapa en dansfilm med de som vill på fredagen. Mer information skickas ut närmare inpå start. Lunchtiderna kommer att anpassas så att grupperna äter lunch utomhus vid olika tider.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Observera att det inte serveras lunch eller mellanmål. Du tar själv med dig matlåda, dryck och mellanmål. Micro och kylskåp finns. Mat innehållande nötter eller jordnötter får ej medtas.

Vårt mål och förhoppning med Dansläger DAG är att du ska få komma för att träffa nya vänner med samma intresse för dans och få prova flera av de dansstilar vi erbjuder i vår dansstudio.

Lägret upplägg

Dansläger DAG består i år av tre grupper där du bokar din plats utifrån ålder. Grupperna kommer växelvis dansa med tre av våra danslärare och träffas ca kl. 9:00-16:00. Vi har en timmes paus för lunch. Tiderna är ungefärliga!

Målgrupp

Den här gruppen är för dig som är 13-14 år.

Danslägret dagtid består av tre grupper med deltagare 11-15 år.

Förkunskaper

Undervisning hålls på Fortsättningsnivå (F).

Grundläggande förkunskaper i teknik och viss erfarenhet inom dans är bra att ha. Vi jobbar med dansteknik och kroppsförståelse, inspiration och utveckling.

Kursledare

Signe Carlson

Signe började dansa som sexåring och har fortsatt sedan dess. Nu undervisar hon andra för att dom ska känna den dansglädje hon känner.

För Signe är det viktigt att klimatet i dansstudion är peppande och positivt. Det gör det lättare att utmana sig själv. Hon arbetar mycket med självkänsla och uttryck under lektionerna och vill att eleverna ska känna dansglädje. Relationen mellan lärare och elever är viktigt för Signe och hon arbetar därför mycket med sammanhållning. Detta för att eleverna ska komma till lektionerna och ha roligt tillsammans med varandra och henne själv! 

Signe Carlsson, lärare på Dansstudion i Linköping.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 aug 2021 - 13 aug 2021
Må 08:30 - 16:00
Ti 09:00 - 16:00
On 09:00 - 16:00
To 09:00 - 16:00
Fr 09:00 - 16:00
Tillfällen
5
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
46
Kurs-ID
1099406
Pris
1475 kr