Dansläger DAG, 11-12 år (F)

Plats Linköping

Häng med på Folkuniversitetet i Linköpings årliga dansläger i sommar! Fem dagar i augusti fulla med dansglädje och nya vänner. Här bokar du som är 11-12 år din plats.

Boka kursen nu

Välkommen till Dansstudion!

Folkuniversitets Dansläger DAG innehåller inte några övernattningar. Men dagtid bjuder vi här in dig 11-15 år med grundläggande danskunskap till massor av dans, under några härligt intensiva dagar. Du kommer få prova flera olika stilar tillsammans med våra dansledare under veckan.

Om Covid-19

Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Detta innebär att vi i år kommer att anpassa gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra och att det inte blir några gemensamma samlingar för hela lägret. Istället för avslutande föreställning kommer vi att skapa en dansfilm med de som vill på fredagen. Mer information skickas ut närmare inpå start. Lunchtiderna kommer att anpassas så att grupperna äter lunch vid olika tider utomhus.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Observera att det inte serveras lunch eller mellanmål. Du tar själv med dig matlåda, dryck och mellanmål. Micro och kylskåp finns. Mat innehållande nötter eller jordnötter får ej medtas.

Vårt mål och förhoppning med Dansläger DAG är att du ska få möjlighet att träffa nya vänner med samma intresse för dans och få prova flera av de dansstilar vi erbjuder i vår dansstudio.

Lägret upplägg

Dansläger DAG består i år av tre grupper där du bokar din plats utifrån ålder. Grupperna kommer växelvis dansa med tre av våra danslärare och träffas ca kl. 9:00-16:00. Vi har en timmes paus för lunch. Tiderna är ungefärliga!

Målgrupp

Den här gruppen är för dig som är 11-12 år.

Danslägret dagtid består av tre grupper med deltagare 11-15 år.

Förkunskaper

Undervisning hålls på Fortsättningsnivå (F).

Grundläggande förkunskaper i teknik och viss erfarenhet inom dans är bra att ha. Vi jobbar med dansteknik och kroppsförståelse, inspiration och utveckling.

Kursledare

Nira Uppugunduri

Nira har dansat länge på Folkuniversitetets kurser inom både street och hiphop. Hon dansar även klassisk indisk dans och Bollywood.

‒ På mina klasser vill jag att deltagarna ska ha roligt och skapa ett driv och en skön stämning där alla känner att de kan köra fullt ut.

Lärare på Dansstudion i Linköping.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
09 aug 2021 - 13 aug 2021
Må 08:30 - 16:00
Ti 09:00 - 16:00
On 09:00 - 16:00
To 09:00 - 16:00
Fr 09:00 - 16:00
Tillfällen
5
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
46
Kurs-ID
1099403
Pris
1475 kr