Jazz/show födda 2007-08 F1

Plats Umeå

I showdans inspireras man av kända musikaler och kombinerar ihop dem till egna danser.

Boka reservplats
Den här kursen passar dig som gillar att dansa och showa loss till såväl de senaste hitsen och låtar från melodifestivalen som till äldre godingar. Vi lär oss grundsteg från jazzen och övar på smidighet, koordination och rytm, samt sätter ihop enkla danser till musik som barnen gillar.

Sandra Ingberg

För mig är det lika viktigt att kunna lära sig någon annans rörelser, som att skapa och improvisera fram egna. Jag vill inspirera mina elever till att vilja lära sig mer. Under mina klasser vill jag dansa, svettas och skratta ihop

Jag är utbildad danspedagog från Dans och Cirkushögskolan i Stockholm med jazz som huvudämne. Utöver min utbildning har jag dansat mycket salsa och västafrikansk dans. Rytm och musikalitet är viktigt för mig och även vilket uttryck man använder. Teknik är en självklar del av mina klasser, både personlig feedback och frihet för egna tolkningar utlovas. En lekfull pedagogik leder till glada, svettiga och rytmiska klasser.

Jag har lång erfarenhet av att undervisa och har haft elever mellan 2-80 års ålder. Jag har tidigare jobbat på bland annat Marikas Dans och Modestudio, Lasse Kühlers dansskola, Dud i Katrineholm och Umeå dansskola. Är en del av Abrovink danskompani.

Balettakademien Umeå - Sandra Ingberg

Kontakta Malin Styrke