Streetjazz N 10-13 år Sommarkurs

Plats Södertälje

Tillsammans med vår danslärare får du jobba med Streetjazz, som har influenser från både Jazz, Street och Hiphop. Grundläggande dansteknik smyger sig in mellan skratt, steg, inspiration och utmaningar.

Boka kursen nu

Kursen hålls på Nybörjarnivå (N).

Ingen förkunskap krävs. Vi lär oss grunden inom vald dansteknik. Grundsteg, introduktion och inspiration.

Innehåll

Med grundtekniken från jazzen och tyngden från Street och Hiphop får du en dynamik som ger Streetjazz. Det är kul, utmanande och ger energi! Vi börjar alltid med uppvärmning för styrka, koordination och kondition. Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Stilen kan vara både hård och mjuk, beroende på vilken tolkning vi gör av musiken.Vi övar och skrattar, utmanar och koncentrerar oss. Här får du grundläggande dansteknik och inspireras till att fortsätta med dans. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och sätter sin egen prägel på koreografierna och på vilken musik som används.

Om läraren

Jesse Puranen kommer från Västerås och har dansat sedan barnsben allt från balett till Street. Jesse har bland annat dansat Jazz och modernt i cirka 5 år och balett i 4år. Han har tävlat i Streetdance i många år och var bland annat i den högst klasen i Sverige. Jesse har även tävlat i modern dans.

Jesse gick till att börja med Carlforska gymnasiet med inriktning estet - dans för att sedan fortsätta att utbilda sig på balettakademin ettårig danslinje. Nu till hösten ska Jesse fortsätta utbilda sig på Scandinavian Dance Academy och deras utbildning (SDE).

Om Covid-19
Vi följer de rekommendationer som Folkhälsomyndigheten ger för att minska smittspridningen. Det innebär att vi använder oss av myndighetens riskbedömningsverktyg för evenemang och sammankomster, för att utvärdera eventuella risker och för att kunna vidta åtgärder.

Generellt innebär detta att vi är noga med hygienen och uppmanar deltagare att tvätta händerna noggrant och regelbundet. Vi säkerställer hög nivå på städning av toaletter. Vi anpassar även gruppstorlekarna så att deltagarna inte är för nära varandra.

Utöver detta gäller att om du uppvisar symptom på Corona (feber, hosta – se Vårdguiden för mer information), även milda symptom, ska du avstå från att komma till din kurs.

Vi uppmanar även deltagare i riskgrupper att avstå ifrån deltagande i våra kurser.

För att löpande förhålla oss till eventuella nya rekommendationer ifrån Folkhälsomyndigheten kommer vi att fatta beslut om kursens genomförande först 1-2 veckor innan kursstart.

Jesse Puranen

Kontakta Kundtjänst i Södertälje