Hiphop Performance, kortkurs

Plats Linköping

Lärare Filippa Dahlgren blandar tydliga inslag av hiphop med kroppsuttryck och känsla vi känner igen som inspirerad av de allra senaste musikvideos världen över. Vi avslutar med medverkan i större dansföreställning.

Boka kursen nu

Innehåll

Det här är en spännande fortsättning för dig som har en grund i exempelvis Street eller Hiphop och gillar att uppträda. På våra träffar kommer vi att öva in olika stegkombinationer och koreografi vi sedan uppdräder med på den stora dansföreställningen som hålls i slutet av dansstudions terminer.

Kursen har uppehåll v. 15-16.

Målgrupp

Kursen riktar sig till vuxna och ungdomar från 16 år och uppåt.

Förkunskaper

Kursen hålls på Fortsättningsnivå (F).

Grundläggande förkunskaper i teknik och motsvarande 3-4 terminers erfarenhet inom vald dansstil krävs. Vi jobbar med fördjupad dansteknik och kroppsförståelse, med inspiration och utveckling.

Filippa Dahlgren

Filippa Dahlgren har mångårig danserfarenhet och har utbildat sig i dans genom folkhögskola och kurser både på Folkuniversitetet och Kulturskolan.

Filippa fixar många stilar, allt från balett till hiphop, och slänger ofta in lite olika stilar i sina kurser.

Filippa har undervisat hos oss på Folkuniversitetets dansstudio sedan 2015 och haft grupper i alla åldrar. På sina klasser lär Filippa dig som deltagare att komma ut från din "comfort zone" och att våga prova.

Filippa Dahlgren

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
22 apr 2020 - 13 maj 2020
On 19:30 - 21:00
Tillfällen
4
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1047252
Pris
550 kr