Prova på - Orientalisk dans, Distans Live

Plats Linköping

Är du nyfiken på Orientalisk dans? Här kan du prova på gratis online. Klassen ges via Zoom på engelska med lärare Mariam Alhasan. För ungdomar och vuxna.

Boka kursen nu

Du får träffa kursledaren (via Zoom) som berättar om kursen och leder en prova på klass på distans. Klassen är 45 minuter lång.

Du behöver ingen tidigare erfarenhet av orientalisk dans.

Ur innehållet i ordinarie kurs

I den här kursen kan du som nybörjare inom stilen bekanta dig med grundläggande dansteknik och låta dig inspireras av den orientaliska dansen. Dansrörelserna vi använder kan vara både mjukt följsamma och rytmiskt drivande. Musiken är ett samspel mellan sensuella melodislingor och komplicerade trumrytmer.

Experience the joy of moving feminine, sensual and powerful in the Oriental dance course. Oriental dance is a beautiful dance which gives you more confidence, body balance and good posture.
Mariam

Kursledare

Mariam Alhasan

Mariam Alhasan är professionell dansare och koreograf. Hon har dansat och koreograferat på föreställningar, musikaler, shower och Tv-program runt om i världen, bland annat "So You Think You Can Dance Ukraine " 2014.

Mariam har en bachelorexamen i dans och är grundare och VD för Mihwar Dance Studio i Ukraina. Hon är också en återkommande domare på dansfestivaler och tävlingar. 

Mariam Alhasan, danslärare Dansstudion i Linköping.

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
28 jan 2021 - 28 jan 2021
To 17:00 - 17:45
Tillfällen
1
Studietimmar
1
Kurs-ID
1094907
Pris
0 kr