Prova på: Contemporary 9-12 år N/F Camilla Wiehen

Plats Stockholm

Möt modern/nutida dans och improvisation till olika sorters musik och vi arbetar mycket med flöde, rytmik, uttryck och utforskarglädje!

Boka kursen nu

Prova olika sätt att dansa, till olika sorters musik! Vi fokuserar lite extra på egen tolkning, uttrycksfullhet, det konstfulla och koreografiska. Teknik varvas med utforskarglädje och härlig danskänsla. Under lekfulla former utvecklar och undersöker vi dansens viktiga grundmoment. Svårighetsgraden höjs i takt med barnens mognad. Du får bygga upp en grundläggande dansteknik, samtidigt som du utvecklar ditt eget uttryck.

Undervisningen ackompanjeras av slagverkare Håkan Englund.

För att delta i en 9-12 årsgrupp ska en ha fyllt nio år när kursen starar.

Gratis prova-på tillfälle:
Avboka gärna vid förhinder så vi kan låta erbjudande om plats gå vidare till barn i reservlistan.

Kursledare

Camilla Wiehen

Camilla Wiehen är utbildad vid Danshögskolan. Vidareutbildad i New York vid bland annat Martha Graham School och José Limon Dance studio. Hon har frilansat som dansare i föreställningar, workshops, turnéer och film.

Camilla har arbetat som koreografassistent och repetitör, medverkat i rekonstruktion av tidig svensk fridans samt gjort egna föreställningar och workshops för barn och unga. Camilla är adjunkt på Dans- och Cirkushögskolans kandidatprogram i danspedagogik inom dans för barn och unga. Undervisar och koreograferar på Kungliga Svenska Balettskolan i modern och nutida dans yngre åldrar. Camilla undervisar på Balettakademiens utbildningar och kurser i modern och nutida dans, improvisation och komposition.

"Att befästa varje individs kunnande och ge möjlighet till växande, genom medvetna förhållningssätt och ständigt utforskande utvecklas eleven och elevens dans i sitt eget personliga uttryck. Jag värdesätter kunskap om teknik och stil, musikalitet och improvisationens fria känsla och strävar efter att fläta samman dessa. Upplevelsen av koreografi och mötet med scenrummets själ är en självklarhet. Dans är viktig och på allvar och byggs upp ur nyfikenhet, glädje och lust! Dans är magisk!”

Camilla Wienen

Har du frågor?

Kontakta Balettakademien Stockholm

ba.sthlm@folkuniversitetet.se

Tid
23 aug 2022 - 23 aug 2022
Ti 17:00 - 17:45
Tillfällen
1
Plats
Birger Jarlsgatan 70, 10239 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1147088
Pris
0 kr