Contemporary 20+ Adv. Martina Rubensson

Plats Stockholm

Vi utmanar de fysiska lagarna och utforskar kroppens rörelse- och uttrycksmöjligheter, flöde, pendelrörelser, fall, gravitation och golvteknik.

Boka kursen nu

På klasserna utforskar vi och lär oss behärska olika stegsekvenser och danskombinationer. Vi arbetar med improvisation till musik som inspirerar till olika uttryck och även med grundläggande golvteknik där vi övar upp styrka och koordination. Ofta blandas många musikstilar och rytmer under en termin. Alla lärare undervisar i sin individuella stil.

Intermediate/Advanced - Mellan/Avancerat - minst två till tre års förkunskaper. : Kursen är för vuxna från 20 år och uppåt.

Kursledare

Martina Rubensson

Martina Rubensson är diplomerad dansare vid Balettakademien Stockholm och utbildad ämneslärare inom dans och engelska vid Stockholms Konstnärliga Högskola.

"På mina klasser tränar vi både tekniska färdigheter och utforskar vårt egna rörelsemönster. För mig är det lika viktigt med en fysiska som en mentala utmaning. Det är inspirerande att kunna se någon växa genom dansen - att klara av krångliga stegkombinationer till att få ett bättre självförtroende och större självkänsla." 
 

Contemporary med Martina Rubensson (länk till Youtube)

Martina Rubensson

Har du frågor?

Kontakta Balettakademien Stockholm

ba.sthlm@folkuniversitetet.se

Tid
31 aug 2022 - 07 dec 2022
On 20:10 - 21:40
Tillfällen
14
Studietimmar
28
Kurs-ID
1140153
Pris
3650 kr