Sommarlovskurs 14-15 år balett/jazz/cont/street

Plats Stockholm

Summer Camp for young dancers, 14-15 years! Starta sommarlovet hos oss på BA! Summer Dance Camp i stan för dig som är mellan 14-15 år och vill dansa massa Balett, Contemporary, Jazz och Hiphop/Street under lovets första två veckor

Boka kursen nu
Det här är kursen för dig som vill dansa mycket och flera olika tekniker under två intensiva veckor.

Vi dansar balett, jazz, contemporary och hiphop/street varje dag. På lektionerna värmer vi upp, tränar dansteknik och övar in koreografier.

Kursen avslutas med en gemensam föreställning på vår Scen Studio4.

Till lunch och mellis kan du ta med egna favoriter hemifrån eller köpa från vårt Kafé Arte. Det finns även en stor mataffär samt flera ”take away”-restauranger i närheten. Mikrovågsugnar finns att tillgå i våra uppehållsrum.

Kursen går måndag-fredag vecka 24 och måndag-onsdag vecka 25.

Schema:
10:50-12:05 Contemporary
12:20-13:35 Balett
LUNCH
14:15-15:30 Jazz
14:30-15:45 Hiphop/Streetdance


Förkunskaper: Du bör ha baskunskaper i minst en av de fyra dansteknikerna.


Pedagoger:
Balett- Katja Norberg
Jazz- Emelie Boll
Contemporary- Matilda Johansson
Hiphop/street- Fanny Svensson

Kursledare

Fanny Svensson

Fanny Svensson är nyligen utbildad vid Broadway Dance Center i New York City. Hon medverkade samtidigt i Gigi Torres program Establish Your Empire och har uppträtt på World Of Dance NY/NJ samt flera live shower i NYC. Fanny är tidigare utbildad i Sverige vid Sway och Babydollz.

Fanny har tävlat och uppträtt i shower runtom i Europa såsom React Spain och Juste Debout Dance Delight 6 i Paris men även i nationella events såsom Dance Award och No Limits.

"På mina klasser kan du räkna med att få kämpa hårt och framförallt ha en riktigt rolig och energisk klass. Jag fokuserar mycket på koreografi och att hjälpa eleven att hitta sin egen styrka och individuella stil inom dansen."

Hiphop med Fanny Svensson (länk till Youtube)

Fanny Svensson

Matilda Johansson

Matilda utexaminerades 2015 från Dans & Cirkushögskolans treåriga kandidatsprogram inom danspedagogik med inriktning modern och nutida. Hon är tidigare utbildad vid Balettakademien Stockholms ettåriga Danslinje.

Hon har även mycket erfarenhet av danspedagogik för barn och unga. Dansen har alltid varit närvarande och hon har stått på scen i olika sammanhang sedan fyraårsåldern. Matilda har undervisat i Stockholm, Göteborg, Örebro och Umeå. Hon har deltagit i olika internationella projekt med koreografen Khosro Adibi som dansare/konstnärlig pedagog i Italien, Brasilien och senast som danspedagog för barn och unga vid OMI Art Center i New York. Hon är även dansare och koreograf i NONA danskollektiv.

"För mig är dans frihet - fullt av energi och glädje! Min tro på dans till alla öppnar upp för dansarens delaktighet och personliga intresse. När jag undervisar barn och unga arbetar jag aktivt med att se varenda person. Mina klasser är dansanta och energiska med varierande fokuspunkter under terminen för att eleverna ska få möta en bredd inom ämnet. Kroppen som uttrycksmedel, kreativitet och musikalitet är ständigt övergripande. Vi har roligt tillsammans helt enkelt!"

Modernt med Matilda Johansson (länk till Youtube)

Matilda Johansson

Katja Norberg

Katja är bland annat utbildad här på Balettakademiens treåriga yrkesskola, som det hette då.

Ganska unikt för Katja är att hon är andra generation som arbetat på Balettakademien. Hon är dotter till Taina Norberg, en av våra mycket omtyckta barnlärare.

Katja är rutinerad lärare och har arbetat som lärare för barn och vuxna i balett under många år. Hon har tidigare varit rektor för Umeå Dansskola under flera år.

Katja Norberg

Emelie Boll

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
13 jun 2022 - 23 jun 2022
Må 10:50 - 17:00
Ti 10:50 - 17:00
On 10:50 - 17:00
To 10:50 - 17:00
Fr 10:50 - 17:00
Tillfällen
8
Studietimmar
50
Kurs-ID
1135825
Fåtal platser kvar
Pris
4750 kr