Drop in - Jazz

Plats Umeå

Under tre kvällar ges öppna klasser för 16+/vuxna på fortsättarnivå. Prova en ny stil och lärare, slipa på din teknik och lär dig ny koreografi. Annmälan krävs.

Boka kursen nu
Välkommen till en fysisk och härlig klass. Vi börjar med en skön uppvärmning med teknikinslag och avslutar med en längre danskombination där ni får möjlighet till att röra både kroppen och sinnet. Klassen ges på fortsättarnivå. Anmälan krävs.

150 kr/klass, klippkort gäller (500kr/fem klasser), VIP Ht20 dansar gratis.

Skriv i meddelande rutan vid anmälan om du vill betala med klippkort eller om du är VIP. Annars betalas danstillfället via faktura.

Medverkande

Sandra Ingberg

För mig är det lika viktigt att kunna lära sig någon annans rörelser, som att skapa och improvisera fram egna. Jag vill inspirera mina elever till att vilja lära sig mer. Under mina klasser vill jag dansa, svettas och skratta ihop

Jag är utbildad danspedagog från Dans och Cirkushögskolan i Stockholm med jazz som huvudämne. Utöver min utbildning har jag dansat mycket salsa och västafrikansk dans. Rytm och musikalitet är viktigt för mig och även vilket uttryck man använder. Teknik är en självklar del av mina klasser, både personlig feedback och frihet för egna tolkningar utlovas. En lekfull pedagogik leder till glada, svettiga och rytmiska klasser.

Jag har lång erfarenhet av att undervisa och har haft elever mellan 2-80 års ålder. Jag har tidigare jobbat på bland annat Marikas Dans och Modestudio, Lasse Kühlers dansskola, Dud i Katrineholm och Umeå dansskola. Är en del av Abrovink danskompani.

Balettakademien Umeå - Sandra Ingberg

Har du frågor?

Kontakta Jenny Sjöberg

jenny.sjoberg@folkuniversitetet.se

Tid
28 okt 2020 - 28 okt 2020
On 18:30 - 20:00
Tillfällen
1
Plats
Västra Norrlandsgatan 30, 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
2
Kurs-ID
1084958
Pris
150 kr