Feminine Vibe 13-17 F2 IDUN

Plats Umeå

Vill du stå på scenen under våra föreställningar på Idun i december? Denna kurs kommer att bestå både av vanlig dansektion men med fokus att repetera in en koreografi inför scenisk medverkan på föreställningen.

Boka kursen nu
Jazzdansen är den stil du ofta ser i musikaler och musikvideos. Jazztekniken bygger på musikalitet och smidighet och kan vara såväl väldigt kraftfull och energisk som mjuk och flödande. Du tränar upp styrka, smidighet, koordination och rytmik. Klassen inleds med en grundlig uppvärmning, därefter diagonaler där man tränar specifika steg och teknikmoment, för att sedan avslutas med en härlig danskombination!

Kursledare

Sara Barkholt-Nilsson, Dalarna

Sara gästspelar som kursledare i dans på Folkuniversitetet Dalarna.

Sara är utbildad vid DiAmbra Dance Education i Stockholm innan hon fortsatte sin dansträning i New York och Los Angeles. Idag jobbar hon som dansare, koreograf och danslärare och har bl a samarbetat med dansworkshops för Norrlandsoperan och medverkat i scenframträdanden på Bråvalla festival och inspelning för SVT.

Sara är på tillfälligt besök på Folkuniversitetet Dalarna och håller i vanliga fall till i Umeå där hon bland annat jobbar på Balettakademin.

Bild på Sara Barkholt-Nilsson, kursledare i dans

Har du frågor?

Kontakta Anna Pamela Elisabeth Styrke

anna.ostman-styrke@folkuniversitetet.se

Tid
28 okt 2021 - 18 dec 2021
To 17:00 - 18:15
Tillfällen
7
Plats
Nygatan 43, 90333 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
7
Kurs-ID
1113365
Pris
925 kr