Lyrical Jazz 16+ Int/Adv Open Jaakko Kulmala

Plats Stockholm

En form av jazz som kan beskrivas som flödande och emotionell med förlängda rörelser, ofta med starkt känslouttryck.

I jazzen ingår allt från lyriska kombinationer med influenser av modernt till funk och olika streetstilar, och vi hämtar inspiration från pop-, r’n’b-, hiphop-, electro-, house-, funk-, latin- och scen-/filmmusik. Klassen börjar med en grundlig uppvärmning, sedan följer oftast diagonaler med stegkombinationer över golvet. Under terminens gång övar vi in olika koreografier. Du kommer att jobba rejält fysiskt i högt tempo med både explosivitet och förlängningar.

Advanced/Intermediate -Flera års förkunskaper för dig som dansar flera gånger i veckan. Kursen är för ungdomar från 16 år och vuxna.

Öppen klass: Till alla öppna klasser kan du använda Dansa-kortet, klippkort, drop in (betala på plats) eller anmäla dig för hela terminen. Bokade deltagare har företräde.

Jaakko Kulmala

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm