Jazzy Wednesday Guest Class 16+ Adv open

Plats Stockholm

Internationella och nationella dansare gästar Balettakademien och undervisar avancerad jazz!

I jazzen ingår allt från lyriska kombinationer med influenser av modernt till funk och olika streetstilar, och vi hämtar inspiration från pop-, r’n’b-, hiphop-, electro-, house-, funk-, latin- och scen-/filmmusik. Klassen börjar med en grundlig uppvärmning, sedan följer oftast diagonaler med stegkombinationer över golvet. Under terminens gång övar vi in olika koreografier. Du kommer att jobba rejält fysiskt i högt tempo med både explosivitet och förlängningar. Alla lärare undervisar i sin individuella stil. Alla stilar inom genren Jazz.

Förkunskaper: Advanced – Flera års förkunskaper, för dig som dansar flera gånger i veckan. Kursen är för ungdomar från 16 år och vuxna.

Gästlärare våren 2020 v. 4 Andreas Erbrink
v.5 Albin Lindén
v.6 Albin Lindén
v. 7 Julia Erstrand
v. 8 Julia Erstrand
v. 9 Sportlov - inga ordinarie klasser
v. 10 Sanna Jansson
v. 11 Malaya
v. 12 Malaya - INSTÄLLD KLASS IDAG 18/3
v. 13 Albin Lindén
v. 14 Albin Lindén
v. 15 Påsklov - inga ordinarie klasser
v. 16. TBA
v. 17 TBA
v. 18 TBA
v. 19 TBA
v. 20 TBA

Öppen klass: Till alla öppna klasser kan du använda Dansa-kortet, klippkort, drop in (betala på plats) eller anmäla dig för hela terminen. Bokade deltagare har företräde. Pris vid drop in: 150 kr.

Adrienne Åbjörn

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm