Jazz 60+ All levels Open Helen Arnesen Lind

Plats Stockholm

OBS! Med anledning av nya rekommendationer från Folkhälsomyndigheten kommer 60+ dansen att pausas from 17/3 tom v. 16.

En fusion av olika dansstilar från Los Angeles, New York och London där jazztekniken är grunden. Stegsekvenser med tydlig känsla av sceniskt uttryck, som hämtar inspiration från nöjesbranschens scener.

Vi övar in olika stegkombinationer och koreografier där vi blandar flera dansformer med jazzteknik. Klassen startar med en grundlig uppvärmning där vi arbetar på teknik, koordination, styrka, smidighet och balans. Sedan följer diagonaler med stegkombinationer över golvet som stärker din teknik och ditt personliga uttryck.Kursen har något lugnare tempo än andra jazzklasser.

Öppen klass innebär att klasserna kostar 100 kronor om du bokar hela kursen och 120 kr om du kommer på drop in.

Förkunskaper: Alla nivåer, inga förkunskaper krävs. Kursen är för dig som är 60 år och uppåt.

OBS! Kursstart för denna kurs är v. 5

Helen Arnesen Lind