Contemporary Jazz 16+ Int Open Andreas Erbrink

Plats Stockholm

Contemporary jazz en dynamisk dansstil baserad på lyrisk jazz med starka influenser från modern/nutida dans. Stilen är mjuk, flytande och kraftfull på samma gång.

Andreas undervisning i Modern Jazz har jazzdans som utgångspunkt med låg tyngdpunkt, skarpa kontraster och snabba viktskiften. Den har även många kvalitéer från den moderna/nutida dans - flödande, avspända rörelser och en hel del golvarbete.

Uppvärmningen förbereder och stärker kroppen, sedan fortsätter klassen med olika fraser och inspirerande kombinationer på golvet. Fraserna och kombinationerna varierar i intensitet och tempo från lugnt till snabbt. De är tekniskt utmanande. Danstilen utvecklas ständigt och är personlig. Det innebär att alla lärare undervisar i sin individuella stil och att musikval varierar.

Förkunskaper: Intermediate - Minst 2-3 års förkunskaper. Kursen är för ungdomar från 16 år och vuxna.

Öppen klass: Till alla öppna klasser kan du använda Dansa-kortet, klippkort, drop in (betala på plats) eller anmäla dig för hela terminen. Bokade deltagare har företräde.

Andreas Erbrink

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm