Commercial jazz 13-16 år Beg 3. Johanna Puranen

Plats Stockholm

Klasserna präglas av danskänsla och tekniken bygger på smidighet, koordination och styrka. Här får du chans att utveckla jazzens grundstil med inslag från olika andra stilar.

Boka kursen nu

I commercial jazz ingår allt från jazz till funk och olika streetstilar, och vi hämtar inspiration från olika musikstilar. Stilen ses ofta i musikvideos och i turnéer med internationella artister.
Klassen börjar med en grundlig uppvärmning, sedan följer oftast diagonaler med stegkombinationer över golvet. Under terminens gång övar vi in olika koreografier. Du kommer att jobba rejält fysiskt i högt tempo med både explosivitet och förlängningar. Alla lärare undervisar i sin individuella stil.

Förkunskaper: Beginner - första till fjärde terminen inom vald dansteknik. För ungdomar 13-16 år.

Kursledare

Johanna Puranen

Johanna studerar hennes sista år på DOCH, Dans- och cirkushögskolan och tar ämneslärarexamen i dans våren 2019. Hon frilansar också som dansare, pedagog, koreograf och har medverkat på bland annat Hoist finance julgala 2015 och flertalet festivaler, galor, turnéer och evenemang.

Tidigare har hon flera års erfarenhet av undervisning på Folkuniversitet i Södertälje. Innan ämneslärarstudierna utbildade sig Johanna på Kulturamas danslinje, Base 23 samt Estetiska programmet inriktning dans på gymnasiet.

 "Under mina klasser vill jag dela med mig av dansglädje och inspirera mina elever till att utforska dans. Med vilja och träning klarar du mer än du tror!”

Johanna Puranen

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Balettakademien i Stockholm

balettakademien@folkuniversitetet.se

Tid
29 jan 2022 - 21 maj 2022
Lö 15:00 - 16:15
Tillfällen
14
Plats
Birger Jarlsgatan 70, 10239 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
23
Kurs-ID
1118044
Pris
3250 kr