Prova- på TikTokdans 6-12 år

Plats Södertälje

Är du nyfiken på Tiktokdans? Då är det här en bra chans att få information om hur kursen är upplagd, vad den innehåller, ställa frågor till vår kursledare och se våra lokaler.

Boka kursen nu

Prova på-lektionen är kostnadsfri, men antalet platser till själva kursen är begränsade. Du kan anmäla dig direkt på plats, först till kvarn gäller.

Kursinnehåll

TikTok är en app fylld av en stor variation av danser i blandade stilar. Där koreografierna är häftiga, lekfulla och utmanande. Den här kursen är för dig som vill lära dig att dansa de trendiga TikTok danserna!

Kursledare

Darya Semechka

Darya Semechka är dansare med 25 års erfarenhet av scenframträdande. Hon är utbildad inom pedagogik och kan därmed undervisa dans i både teori och praktik. Hon  har dansat i olika dansgrupper och stilar såsom folkdans, balett, contemporary, modern jazz, samt latinamerikansk dans.

Darya gillar att lära ut sina kunskaper för vuxna och barn och ser lärandet som en utvecklande aktivitet både för sin elev men även för sig själv. Under lektionerna fokuserar hon på att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter med kärleken för dans. -" För att dans är den bästa träningen för både kroppen och hjärnan" säger Darya..

 

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Södertälje

info.sodertalje@folkuniversitetet.se

Tid
03 sep 2022 - 03 sep 2022
Lö 11:10 - 11:55
Tillfällen
1
Plats
Storgatan 3, 15172 Södertälje
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1145569
Pris
0 kr