Streetjazz 13+ (F)

Plats Linköping

Tillsamman med din danslärare får du jobba med Streetjazz, som har influenser från både Jazz och Street. En fortsättningskurs där dansteknik smyger sig in mellan skratt, steg, inspiration och utmaningar.

Boka kursen nu

Innehåll

Med grundtekniken från jazzen och tyngden från Street får du en dynamik som ger Streetjazz. Stilen kan vara både hård och mjuk, beroende på vilken tolkning vi gör av musiken. Det är kul, utmanande och ger energi! Vi börjar alltid med uppvärmning för styrka, koordination och kondition. Vi övar och skrattar, utmanar och koncentrerar oss.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v.44 (höstlov) och v. 15 (påsklov).

Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en prägel på koreografierna och på vilken musik som används som är unik för varje kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig som är 13 år och uppåt.

Förkunskap

Kursen hålls på fortsättningsnivå (F).

Grundläggande förkunskaper i teknik och motsvarande 2-4 terminers erfarenhet inom vald dansstil krävs. Vi jobbar med fördjupad dansteknik och kroppsförståelse, med inspiration och utveckling.

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor. Låt dig gärna inspireras inför terminen av ”Jazz Balettakademien” på YouTube.

Kursledare

Nira Uppugunduri

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
08 sep 2020 - 01 dec 2020
Ti 19:45 - 20:45
Tillfällen
12
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1073305
Pris
1175 kr