Dansmix 25+ (M)

Plats Linköping

Annika Samuelsson utmanar dig vidare med en mix av olika dansstilar med inslag av teknik från bland annat jazz, modernt och street. Kursen ges av Folkuniversitetet i Linköping.

Boka kursen nu

Innehåll

Vi blandar olika dansstilar och jobbar fram en koreografi. Vi jobbar främst med jazz och modernt, men kommer även ha inslag av den breda stilen Street. Vi kommer lägga stor vikt vid att ta till vara på lusten och energin att utmana sig själv. Här är dansen till för att bygga självkänsla och ökad kroppskontroll, en ego-boost blandat med mycket dansglädje.

Kursupplägg

Kursen har uppehåll v. 44 (skollov).

Under terminen kommer vi att jobba med olika roliga teknikövningar, stegkombinationer och koreografier. Alla lärare undervisar i sin individuella stil och influeras av gruppens önskemål. Det sätter en prägel på koreografierna och på vilken musik som används som är unik för varje kurs.

Målgrupp

Kursen riktar sig till dig från 25 år och uppåt.

Förkunskaper

Kursen hålls på Mellannivå (M).

Goda tekniska förkunskaper och motsvarande 5-7 terminers erfarenhet inom vald dansstil krävs. Vi lär oss avancerad dansteknik och arbetar med personlig stil. Större och fler utmaningar med högt tempo. .

Material

Du tar med vattenflaska och har bekväma kläder som du kan röra dig fritt i. Vi dansar med inomhusskor, halksockor eller barfota.

Kursledare

Annika Samuelsson

Annika har dansat sedan hon var sju år gammal. 2011 uppfyllde hon sin dröm om att ha en utbildning i dansundervisning och började samma år undervisa på Folkuniversitetets dansstudio. På dagtid arbetar Annika som pedagog på skola.

För Annika är det viktigt i dansen att bara göra och köra på, strunt i om stegen blir exakt "rätt" eller om du råkar gå åt ett annat håll än någon annan. På sina klasser jobbar hon för god kommunikation mellan sig själv och kursdeltagare. Hon vill att du som deltagare känner att du får möjlighet att utvecklas inom dansen. Det är hennes övertygelse att alla kan dansa.

Annika Samuelsson

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
06 feb 2022 - 24 apr 2022
Sö 18:15 - 19:30
Tillfällen
10
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223
Visa på karta
Studietimmar
17
Kurs-ID
1118052
Pris
1350 kr